Crescut în orfelinate, Mihai Căldăraru dăruieşte bunătate şi îţi umple sufletul de bucurie

0
Mihai Căldăraru

Pe Mihai Căldăraru îl cunoaşte foarte multă lume. A apărut acum câţiva ani la o emisiune socială, unde se vorbea despre viaţa grea dusă de acesta prin orfelinatele dărâmate şi sărace, ale statului român.

Scăpat din “ghearele” neputinţei, Mihăiţă a dorit să se ridice, să aibă “ceva al lui”, să dărâme mitul “săracului băiat” care a trăit clipe de neuitat în casele de copii, bătut de cei mai mari, rămas fără hrana zilnică şi aşa foarte puţină… fără apă caldă, fără haine foarte bune şi curate… etc.

A părăsit acea lume “inconfortabilă”, dar nu a uitat că acolo şi-a trăit jumătate din viaţă. Cu sufletul “golit de fericire” a ajuns să aducă el, bucurie pentru mii de oameni care nici acum, astăzi, nu au ce pune pe masă, cu să-şi îmbrace copii şi cu ce să-i pregătească în prag de început de şcoală.

Fiind prieten cu Mihăiţă, îi cunoşteam pasiunea de a cânta, dar credeam că totul se rezumă la o pasiune “ascunsă”. Am primit o melodie înregistrată de Mihăi Căldăraru şi am fost uimit cu câtă credinţă şi suferinţă în suflet, poate să interpreteze un cântec ce poate ajunge la sufletul fiecărui om.

#MicNews #MihaiCăldăraru #Sărăciadistrugeomenia #Împreunăstergemlacrimi

Publicată de Căldăraru Mihai pe Duminică, 16 iunie 2019

De înălțarea domnului Iisus Hristos, Echipa Asociației MicNews, a oferit copiilor din spitalul Grigore Alexandrescu, 70 de pungi cu dulciuri.

Publicată de Căldăraru Mihai pe Joi, 6 iunie 2019

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here