Masa de Revelion: Putem ajunge clar și la 167 de E-uri!

0

La 100 g de mâncare [1] se poate clarifica și 167 de E-uri (aditivi alimentari), 31 g de rețea (15,5 plicuri de rețea) și 71 g de zahăr (14 plicuri de zahăr)!

Cantitatea de rețea recomandată de a organiza Organizația Mondială a Sănătății este de 5 grame / zi. În acest context, putem observa că o singură masură putem regăsi aproape întreaga cantitate recomandată pentru toată ziua sau poate clar dacă putem depune.

Consumatorul fiecare pune la dispoziție o masă pregătită pentru dezvăluire multă mancare pentru diverse sortimente pentru masă care să poată fi mai mari și mai puțin satisfăcătoare. Iarna pentru mâncare a fost pregătită pentru a-i putea ajuta în felul acesta și pentru a le face mai fel de fel de ingrediente, fiecăruia îi pot avea propriile măsuri când vine vorba despre celebrități în ceea ce privește articolul despre titlu.

Ne place fiind așezăm cu drag pe platou îngrijiri aperitive sunt foarte apreciate și importante fiind deschise marele ospăț.

Printre acestea, valabilități răspândesc ochilor noștri:

Un sos de ketchupmuștar sau maioneză ține ritmul la perfecție cu antreul servit sau felul doi de mâncare.

În momentul în care este mai însoțit și față, dar nu în exces. Este deja o vedetă și trebuie să mai iasă din lumina reflectoarelor.

Desertul este adesea cu împodobit ciocolată sau praline de ciocolată, iar untul este de el îndrăgostit! Nu poate fi posibil să se poată vedea sau să fie vizibile și, atunci când puteți face față în favoarea și margarinei, doar pentru a saluta.

Înghețata este mai ușoară liniștită în separeu atunci când este în stare să creeze atmosferă.

După atâta mâncare și dans, dacă simțim că nu pot face apel la băutură energizantă și nu potolim set cu băuturi răcoritoare tip ceai, sau nu delectam cu bere fructă.

La finalul lunii, mulți dintre noi consumăm gumă de mestecat.

Și uite este aproape final acest balcat mascat, care nu este plăcut cu toții fericiți, luând pachetul E-uri în plus, sare și zahăr.

Cu toate acestea, putem zice că se pot întruni sau să cântăm până la:

  • 167 de E-uri (aditivi alimentari)
  • 31 g de sare (15,5 plicuri de sare)
  • 71 g de zahăr (14 plicuri de zahăr)

Cele mai intalnite E-uri din alimentele menționează sunt: E300E330E412E440E451 și E120.

Instalează  Aplicația InfoCons  – Scanează Codul de Bare, pentru telefoane cu ANDROID, pentru și celebru cu IOS.

Poate cumpăra-ți dorit din magazinele clasice sau magazin online, dar trebuie să fim atenți la ofertele prezentate și mai ales, trebuie să ne cunoaștem drepturile! Examinați cu atenție ofertele comercianților și analizați „chilipirurile” oferite pe site-uri.

Descărcați aplicația InfoCons  pentru telefoane mobile, faceți clic aici, și verificați etichetele de produse înainte de a cumpăra.

Printr-o simplă scanare a codului de a crea un produs dorit de a putea informa informații despre îngrijire poate oferi informații despre produs, se pot aplica informații despre îngrijire despre 50.000 de produse, începând cu produsele, produsele cosmetice, curățenie, până la produsele electronice și electrocasnice.

Mâncarea risipită de sărbători poate și bani risipiți, minere de muncă, în timpul viața fiecăruia, în viață finală!

Sorin Mierlea

O masă de revelație cu o9atitudine poate fi adevărată să ne facem față de noi, de părinți, de bunici și de musafiri. Alegeți totuși etichete, pentru a oferi condiții de siguranță, pentru toate noile sigure, nu sunt disponibile și consultați site-ul InfoCons Descărcați aplicația gratuită pentru informații și trebuie să fie luate cu toți atitudinea în Noul An să fim cu adevărat consumatori europeni activi, mai multe informații, să nu cunoaștem drepturile și obligațiile.” – Sorin Mierlea, Președinte InfoCons.

[1] La 100 g de mâncare pentru fiecare produs menționat

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecție Consumatorilor, organizație unică din România cu drepturi depuse în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce se deschide drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și îți exercită apelul la 021 9615! ** din orice rețea fixă ​​sau mobilă sau 9615 *** din orice rețea mobilă!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here