Olt: Hoți prinși de polițiști, după ce au dat lovitura în două societăți comerciale din Brastavățu și Studina

0

În noaptea de 3 spre 4 ianuarie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat la numărul de urgență 112 despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta a două societăți comerciale din localitățile Brastavățu și Studina, de unde au furat mai multe produse.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au mobilizat de îndată și au instituit filtre pe raza județului. În urma controalelor efectuate, polițiștii din Slatina au identificat doi bărbați, de 30 și 33 de ani, ambii din localitate, în timp ce se transportau cu un autoturism țigarete despre care există suspiciunea că ar fi fost sustrase din incinta societăților menționate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul, de 33 de ani, conducătorul autoturismului, nu posedă permis de conducere. Cei doi infractori au fost conduși la sediul IPJ Olt pentru a fi audiați și a se dispuse măsurile legale.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here