Pawel Musial a revenit în funcția de director general al PROFI

0
Pawel Musial

Pawel Musial, Președinte Executiv PROFI, a fost numit Director General în exercițiu al companiei, cu începere de la 3 februarie 2020. Pawel a mai deținut funcția de Director General al PROFI din 2010 până în 2015.

Actualul Director General, Daniel Cîrstea, va lua o scurtă pauză și va reveni în PROFI ulterior. Pe timpul interimatului, Pawel Musial va prelua rolul de Director General în exercițiu.

A fost o plăcere și o onoare să lucrez cu echipa și să conduc extraordinara creștere a rețelei PROFI din ultimii ani. A fost o perioadă foarte incitantă și totodată foarte aglomerată în ce mă privește iar, pentru a-mi reîncărca bateriile, am decis să îmi iau puțin timp liber.Voi reveni în PROFI cu mai multă energie pentru a contribui mai departe  la succesul  companiei” – a declarat Daniel Cîrstea.

Îl felicit pe Daniel pentru că a condus cu succes compania în ultimii patru ani și mă bucur că voi continua munca pe care am început-o împreună în 2010. Vom continua să oferim consumatorilor din România cea mai bună valoare și experiență de cumpărare, vom extinde și mai mult rețeaua și o vom ajuta să își concretizeze potențialul,” a afirmat Pawel Musial.

***

Cu aproape 1,200 de magazine și peste 17,000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică, recunoscută ca cel mai mare angajator din România.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here