Articole și accesorii din piele pentru vânători

0

Foarte mulți producători furnizează mărfuri pentru vânătoare și activități în aer liber, începând de la arme de foc și până la articole și accesorii din piele pentru vânători. Aceste companii au mult succes pe piața internă, dar și în străinătate, de foarte mulți ani.

Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor, magazinele online știu la ce furnizori să apeleze pentru a avea doar produse de calitate. Asta explică faptul că sortimentul magazinelor cu specific de vânătoare este variat și se potrivește cu exactitate clienților pasionați de această activitate. Vânătorii cu experiență dar și cei începători caută în general produse care nu sunt contrafăcute, care au certificate de garanție din partea producătorului.

Multe accesorii sunt foarte interesant realizate, au un design de lux, cusături perfect finisate, desene și decorațiuni gravate. Există și accesorii originale, produse de marcă și produse lucrate manual de meșteșugari care vând marfa lor online. Pentru comoditatea căutării vă prezentăm câteva dintre aceste accesorii și articole de vânătoare care au prețuri accesibile și pot fi găsite ușor pe site-urile online. Acestea variază de la echipamente pentru vânătoare, la haine, pantofi, cadouri și suveniruri.

Spre exemplu pentru vânătoarea în aer liber se folosesc mănuși pentru tir cu arcul, care sunt din piele rezistentă, ce protejează perfect mâna.

Cartușierele din piele de bovină sunt foarte utile la vânătoare, ele pot fi cu buzunare și cu reglaje metalice. Acestea sunt realizate în diferite variante, pentru gloanțe de arme de calibru diferit 12, 16, 22. Unele modele sunt fixe altele reglabile.

Vânătoarea este un sport specializat la care ai nevoie uneori și de câini de vânătoare. Pentru aceștia poți cumpăra anumite accesorii necesare, care trebuie neapărat să fie bune și de calitate. De pildă, poți achiziționa accesorii din piele pentru câini de vânătoare, cum ar fi lesa, botnița și zgarda.

Curelele pentru vânători sunt accesorii necesare, de înaltă calitate, lucrate cu măiestrie de producători. Cele mai apreciate sunt curelele din piele de bovină și struț. Unii producători realizează curele din piele de animale exotice, cum ar fi din piton, aligator, emu, care costă mai mult.

Un accesoriu grozav este tolba din piele pentru vânători. Aceasta are un design simplu dar elegant, are curea reglabilă și poate fi purtată pe umăr. Unele modele pot avea diferite motive vânătorești, cu animale, foarte interesante.

Tolba a devenit în prezent și un accesoriu preferat de femei deoarece are un stil rafinat, inspirat din articolele cele mai frumoase de vânătoare.

De regulă este frumos confecționată din piele netedă, are un design interesant și poate avea și decorațiuni sub formă de catarame sau ciucuri supradimensionate ori franjuri.

Un rucsac din piele poate fi un accesoriu versatil uimitor pentru orice vânător dar și pentru o persoană pasionată de drumeții și călătorii. De pildă un rucsac de dimensiuni medii care să fie realizat din diferite variante din piele cu un finisaj neted și curele reglabile, buzunare frontale și laterale, poate fi folosit în multe sezoane, în fiecare an.

O geantă de umăr din piele cu elemente din oțel inoxidabil poate fi un accesoriu foarte bun pentru un vânător, mai ales dacă interiorul ei este compartimentat pentru a depozita separat diferite lucruri.

Un vânător de succes va alege mereu accesorii de calitate, mai ales când este vorba despre arme. De exemplu, el va opta pentru o teacă din piele de bovină care să fie rezistentă și să se potrivească perfect la cuțitul de vânătoare. Întotdeauna folosirea unui cuțit de marcă va spori șansele de succes la vânătoare, iar acesta trebuie să aibă și o teacă la același standard de calitate.

Majoritatea cuțitelor de vânătoare se vând cu tot cu teacă din piele, mai ales dacă sunt produse de brand. Ele sunt articole mai versatile decât alte instrumente de vânătoare, sunt folosite în diferite scopuri, pentru săpat, tăiat vegetația, gătit, prepararea mâncării, deschiderea unei conserve, sau alte sarcini în drumeții.

O pălărie din piele de bovină este un accesoriu elegant pentru orice vânător. Se poate curăța foarte ușor cu o perie moale sau cu o cârpă umedă, ștergând murdăria ușor, apoi se lasă să se usuce la aer.  Există pălării foarte elegante, în stil western, care sunt apreciate foarte mult de orice vânător avid după faimă și un aspect interesant. Atât vânătorii cât și pescarii apreciază astfel de pălării, ei vor să arate bine în fotografii, pentru a stârni oarecum invidia prietenilor lor, care stau alături de ei în jurul focului de tabără.

Alte accesorii din piele pentru vânători sunt: produsele de încălțăminte, brățări, medalioane, portofele, cravate montate pe șnur din piele, brelocuri, curele pentru arme, protecția pat armă de vânătoare cu port muniție, scaun pliabil, plosca de vin, mănuși, protecție de braț și altele.

Toate aceste accesorii pot fi și un cadou perfect pentru orice vânător, indiferent că este încă la început, neinițiat, sau cu experiență în acest sport practicat de atâția ani.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here