Jandarmii asigură ordinea publică la meciul de volei masculin SCM U Craiova – Dinamo București

0

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova asigură măsuri de ordine publică la meciul de volei masculin SCM U Craiova – Dinamo București

Efective din cadrul unității vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la meciul de volei masculin dintre echipele SCM U Craiova – Dinamo București, din cadrul Diviziei A1. Partida se va disputa marți, 11 februarie 2020, la Sala Polivalentă din municipiul Craiova, începând cu ora 18.00.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 17.00, doar pe bază de bilete sau invitații.

Solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, va asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii Polivalente, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor și va acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here