Râmnicu Vâlcea: Ștefan Pavel va juca în spectacolul ”Poezie-n XXI” pe scena Teatrului Anton Pann

0

De multe ori există această tendință, la unii dintre noi, de a merge în alte orașe pentru a vedea nume consacrate ale scenei românești. Nu-i rău, dar când la tine în oraș vin niște tineri artiști care deja și-au făcut un nume, eu zic să mergem să-i vedem. Cu siguranță de numele lor vom auzi mai târziu, așa cum numele unor celebri actori ne sună foarte cunoscut.

Actorul Ștefan Pavel, cunoscut pentru rolurile interpretate în teatru și mai ales pentru rolul din serialul Mangalița, va fi în seara zilei de joi, 13 februarie 2020, la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea. Împreună cu câțiva actori din minunata echipă a Teatrului Anton Pann, Ștefan Pavel va juca în ”Poezie-n XXI” un spectacol în care vom vedea cum poezia este spusă altfel. Terapie pentru suflet, așa este acest spectacol.

Alături de Ștefan Pavel, pe scenă vor urca alți tineri actori care până acum s-au bucurat de aprecierea publicului: Bianca Cuculici, Ștefan Craiu și Tudor Andronic.

Teatrul Anton Pann vă lansează această invitație de a vedea și acest spectacol de la care veți pleca mai îmbogățiți sufletește.

Rețineți, joi 13 februarie 2020, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann spectacolul – ”Poezie-n XXI”.

Vă așteptăm la teatru!

Daniela Ștefănescu

Teatrul Anton Pann – instituție finanțată de Consiliul Județean Vâlcea

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here