Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a organizat o întâlnire de lucru cu operatorii de transport rutier

0

Pentru cunoașterea problemelor cu care se confruntă operatorii de transport rutier din județul Vâlcea, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a organizat luni, 8 mai 2018, ora 10.00, o întâlnire de lucru, la sediul instituției.

La întâlnire au participat: Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, însoţit de funcţionari din cadrul aparatului de specialitate, directorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea (DGASPC), Nicolae Badea, directorul general al S.C. ETA S.A., Andy Davidescu, Președintele Asociației Transportatorilor Rutieri de Persoane Vâlcea – ATRP, Sabin Ogreanu, reprezentantul S.C. Horas S.R.L, Marius Uță, reprezentanți ai S.C. Vilextur S.R.L., Valerian Balaiban și Cătălin Balaiban, Președintele Confederației Operatorilor de Transport Autorizați din România (COTAR) – Filiala Vâlcea, Gheorghe Obadă, reprezentantul S.C. Transroby S.R.L, Eliade Duca, și reprezentanţi ai S.C. Transmontana S.A. și S.C. Obadă Trans S.R.L.

Cu acest prilej au fost dezbătute aspectele sesizate de transportatori, în scopul identificării problemelor concrete cu care se confruntă şi a instituţiilor abilitate să soluţioneze aceste probleme.

La finalul întâlnirii, Președintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi-a exprimat disponibilitatea organizării unor viitoare întâlniri, în cadrul cărora să se facă o “radiografie” a situaţiei la zi din transportul judeţean.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here