Andreja Milutinovic, uriașul de sub panou, barista pentru o zi!

0

Are 1,98 metri înălțime, joacă baschet la Dinamo Știința și are o pasiune pentru cafea! Sârbul Andreja Milutinovic s-a relaxat înaintea derby-ului Steaua – Dinamo Știința la o cafenea, unde a luat primele lecții pentru a deveni barista.

Baschetul și cafeaua sunt cele două mari pasiuni ale lui Andreja Milutinovic. Dinamovistul care a evoluat și în Euroligă și-a demonstrat îndemânarea în prepararea cafelei. 

Pasiunea mea pentru cafea a început în Grecia, prin 2013. Am încercat acolo freddo espresso și pot să spun că mi-a schimbat viața. Când am aflat că și în București există o cafenea grecească, am devenit imediat client fidel. Azi m-am distrat, am învățat multe lucruri legate de prepararea cafelei. Nu am reușit eu să fac desene în cappuccino, dar la restul m-am descurcat. Nu mi-a ieșit o minge de baschet, mai degrabă o meduză. Ca un iubitor de cafea ce sunt, e normal să îmi doresc să știu cât mai multe lucruri. Exercițiul e important, la fel ca în baschet” – Andreja Milutinovic, baschetbalist Dinamo Știința București.

Jucătorul derby-urilor

Andreja Milutinovic a activat atât la Steaua Roșie Belgrad, cât și la marea rivală Partizan Belgrad. După ce a evoluat trei ani în derby-ul Serbiei, baschetbalistul abia așteaptă acum să joace în derby-ul României.

Intensitatea unui derby Partizan Belgrad – Steaua Roșie Belgrad e asemănătoare cu cea de la Dinamo-Steaua. Energia și adrenalina sunt la nivel ridicat în derby. În ceea ce îi privește pe fani, cred că poți juca slab câteva meciuri, dar dacă joci bine împotriva Stelei, ți se iartă tot. Fanii trăiesc pentru astfel de meciuri” – Andreja Milutinovic, baschetbalist Dinamo Știința București.

“Astfel de meciuri sunt decise de doar o minge”

Dinamo Știința și Steaua ocupă locurile patru, respectiv cinci în clasamentul Ligii Naționale, fiind despărțite de un singur punct. Confrunatrea Steaua-Dinamo Știința, din faza a doua a sezonului regulat, se va disputa luni, 9 martie, de la ora 19. În joc este obținerea unui loc cât mai bun pentru play-off-ul campionatului.

Marele derby Steaua-Dinamo aduce multă tensiune, ne pregătim intens pentru acest meci. În astfel de partide, clasamentul celor două echipe nu are importanță. Toate meciurile cu Steaua au fost intense, multe cu fost decise doar de o minge. Abia aștept să joc, derby-urile îi fac pe jucători să fie și mai buni” – Andreja Milutinovic, baschetbalist Dinamo Știința București.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here