Jandarmeria Gorj asigură ordinea publică în perioada Sărbătorilor Pascale

0

Având în vedere că în acest an slujbele religioase din perioada Sărbătorilor Pascale se vor oficia fără participarea credincioşilor în incinta, în curtea sau în apropierea lăcaşurilor de cult, jandarmii gorjeni vor intensifica misiunile de patrulare auto şi pedestre, în cadrul patrulelor independente sau mixte cu poliţia, şi vor asigura ordinea publică pe toată durata distribuirii Paştilor şi a Sfintei Lumini, vizând respectarea prevederilor ordonanţelor militare pentru prevenirea infecţiei cu noul coronavirus.

Pentru a preveni situaţiile în care s-ar putea încălca prevederile ordonanţelor militare, jandarmii gorjeni recomandă cetăţenilor să respecte indicaţiile autorităţilor referitoare la distribuirea Paştilor sau a Sfintei Lumini.

Pentru a fi gestionate toate situaţiile, toate efectivele disponibile din cadrul unităţii au fost direcţionate către structurile de ordine publică, fiind planificate în misiuni specifice de ordine şi siguranţă publică,vizând respectarea reglementărilor prevăzute în ordonanţele militare privind eliminarea riscului de răspândire a noului coronavirus.

Jandarmii din structurile de pază şi protecţie instituţională vor executa misiunea la obiectivele din judeţ aflate în responsabilitatea jandarmilor gorjeni.

Cu prilejul Sfintelor Sărbători personalul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj, vă adresează după tradiția creștină, urări de sănătate, fericire, prosperitate și putere de a dărui și ajuta semenii!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here