Vâlcea: Cercetați de polițiștii din Zătreni pentru infracțiuni de fals în înscrisuri și declaraţii

0

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti s-a înregistrat, la data de 18 aprilie 2020, un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi fals în declaraţii, fapte prev. de art. 322, art. 323 şi art. 326 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Zătreni.

În fapt, la data de 17 aprilie 2020, orele 20.30, organele de poliţie au identificat în trafic pe raza comunei Tetoiu două persoane, respectiv un conducător auto şi un pasager, care au susţinut verbal că deţin adeverinţă eliberată de către angajatorul unei societăţi comerciale dar, care nu se află asupra lor, motiv pentru care au prezentat pe telefonul mobil o fotografie a acelei adeverinţe. Din primele verificări a rezultat că persoanele identificate nu sunt angajaţi ai societăţii respective.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Zătreni sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here