Doi angajați ai SAJ Vâlcea sunt cercetați penal pentru că s-au prezentat la serviciu, deși se aflau în izolare

0

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a fost înregistrat la data de 16 aprilie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de Codul Penal, ca urmare a sesizării din oficiu a lucrătorilor Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale.

În ziua de 7 aprilie 2020, doi angajați din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea s-au prezentat la serviciu, deși se aflau în izolare, ca urmare a faptului că au fost în contact cu angajați şi pacienţi ai Secției ORL a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, unde a fost confimat ca infectat cu SARS Cov 2 un cadru medical.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here