ANUNȚ privind pre-înscrierea în proiectul „SUCCES ECONOMIE SOCIALĂ”

1

• Vrei să devii antreprenor social?
• Vrei să înființezi o întreprindere socială?
• Vrei să-ți îmbunătățești capacitatea și abilitățile în domeniul antreprenoriatului social?
• Vrei să beneficiezi de sprijin pentru înființarea de întreprinderi sociale în regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru, Nord-Est sau Sud Muntenia?
• Vrei să beneficiezi de servicii personalizate de consiliere în domeniul antreprenoriatului social, inclusiv cu privire la identificarea de piețe de desfacere, completând cunoștințele și aptitudinile dobândite în cadrul formării ce se va derula?

Dacă răspunsurile la aceste întrebări este DA, atunci participă în proiectul „SUCCES Economie Socială”, ID 128638, care are ca obiectiv general consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră autosustenabilă prin creșterea numărului de entități de economie socială în regiunile Sud-Vest Oltenia, Centru, Nord-Est și Sud-Muntenia, în vederea stimulării integrării pe piața forței de muncă a persoanelor din grupurile vulnerabile și a combaterii sărăciei, prin înființarea de întreprinderi sociale și crearea de noi locuri de muncă.

Formularul de intenție de înscriere la activitățile proiectului se găsește la adresa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeV3Ej2eRlVtFNQF8SJw38TjfyLGGW7SI5Sv2rUNQuqEGK0BQ/viewform?usp=sf_link și se completează on-line.

Proiectul este implementat în perioada 11.02.2020 – 10.02.2023, de SC Global Commercium Development SRL în parteneriat cu SC Acquisition Career Management SRL. Informații despre proiect găsiți și pe site-urile implementatorilor.

Date de contact: SC Global Commercium Development SRL, telefon: 0371 600 421, e-mail: info@globalcommercium.ro, SC Acquisition Career Management SRL, telefon: 0753 604 000, e-mail: proiectpocu@acm.info.ro

Proiectul „SUCCES ECONOMIE SOCIALĂ”, ID 128638, este co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritară 4: Incluziunea socială şi combaterea sărăciei, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricărei forme de discriminare, Prioritatea de investiții 9v: Promovarea antreprenoriatului social și a integrării vocaționale în întreprinderile sociale și economia socială și solidară pentru a facilita accesul la ocuparea forței de muncă, Obiectivul specific 4.16: Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă.

1 COMENTARIU

  1. Oferim împrumuturi persoanelor care au nevoie de asistent financiar cu o dobândă scăzută de 3%. Pentru a obține un împrumut cu această companie, puteți spune suma exactă a împrumutului de care aveți nevoie și timpul în care puteți rambursa împrumutul. deci, dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați cu detaliile de mai jos. E-mail: johngreenladecredits@outlook.com sau WHATSAPP +1 (413) 402 0040

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here