Râmnicu Vâlcea: Bărbat bănuit de un furt comis pe strada Ostroveni, reținut de polițiști

0
imagine - ARHIVĂ

Marți, 12 mai 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, din Budești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 11 mai 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un imobil aflat în construcție, de pe strada Ostroveni, persoane necunoscute au sustras mai multe scule electrice, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 lei. Polițiști ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale și specialiștii criminaliști, s-a reușit identificarea unui bărbat de 42 de ani, din comuna Budești, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Joi, 14 mai 2020, bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here