COVID-19 în județul Olt: situația epidemiologică la data de 4 iunie 2020

0
COVID-19 în Oltenia: situația epidemiologică la data de 8 aprilie 2021

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică, astăzi 4 iunie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Olt se prezintă astfel:

• Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 96;
• Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 62;
• Număr persoane internate confirmate Covid-19: 32;
• Număr persoane izolate la domiciliu: 2676;
• Număr persoane aflate în carantină instituționalizată: 13;
• Număr total de probe recoltate Covid-19 de la începutul pandemiei: 2868;
• Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 2.

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în scopul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. Forțele de ordine acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli, în contextul trecerii la starea de alertă.

Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20. Alte decizii, precum şi alte date de interes, vor fi aduse la cunoştinţa publicului în cel mai scurt timp“, a precizat prefectul județului Olt, Florin Constantin Homorean.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here