Concursul Național de Tinere Talente ”Allegria” 2020

0

Sute de copii și tineri români din țară și de peste hotare se pregătesc pentru prima rundă a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria”, Ediția a X-a. Sunt tineri, creativi si ambitiosi, iar cu ajutorul talentului, sunt gata să impresioneze orice juriu!

Vorbim despre copiii și tinerii români talentați, care se pregătesc pentru prima rundă a Concursului de Tinere Talente “Allegria”, organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Anul acesta concursul va avea loc în varianta online, iar spiritul de competiție a cuprins deja concurenții.

Concursul de Tinere Talente Allegria îi caută pe cei mai buni dintre ei și le oferă șansa de a urca pe scenă, de a deveni cunoscuți și apreciați, șansa de a transforma un vis în realitate. Startul primei runde a Concursului de Tinere Talente ”Alegria” va fi dat pe 17 iunie, de prezentatorul concursului, Luca Udățeanu.

În fiecare miercuri va avea loc o nouă rundă de concurs, iar câștigătorii fiecărei runde se vor califica pentru Marea Finală din luna septembrie.

Concursul de Tinere Talente „Allegria” este unul dintre proiectele care își propun să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani. Fie că vorbim despre muzică, dans, teatru, pictură, abilități de logică matematică sau orice alt talent, concursul le oferă copiilor și tinerilor români, din toate colțurile lumii, șansa de a se face remarcați și de a-și testa propriile aptitudini.

Prestațiile concurenților vor fi evaluate de către un juriu de specialitate, care va fi diferit la fiecare rundă, compus din profesori de muzică, interpreți, compozitori, realizatori radio-TV, actori, coregrafi, dansatori, artiști plastici. Președintele Juriului este marea soprană Felicia Filip, Directorul General al Operei Comice pentru Copii.

Etapa specială a Concursului Național de Tinere Talente ”Allegria” este organizată EXCLUSIV ONLINE, în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2020.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here