Alexandru Dedu și-a anunțat candidatura pentru funcția de vicepreședinte al COSR

0
Alexandru Dedu

Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal, și-a anunțat candidatura pentru a deveni mâna dreaptă a lui Mihai Covaliu la conducerea COSR

Adunarea Generală a Federației Române de Handbal a avut loc vineri, 31 iulie 2020, la Izvorani, în aer liber, pe o caniculă de 40 de grade și în condiții de maximă siguranță din cauza Pandemiei de Coronavirus. La ședință au participat 143 de membri dintre cei 208 afiliați, spre mulțumirea președintelui Dedu.

Am fost foarte bucuros să văd atâția membrii care au venit pe o asemenea căldură. Este o zi cu totul și cu totul specială pentru mine, mă simt foarte, foarte bine, am avut cvorum într-un moment greu, la 40 de grade. Oamenii din handbalul românesc au arătat că sunt solidari, au înțeles mesajul federației” – Alexandru Dedu – președinte Federația Română de Handbal.

Alexandru Dedu a profitat de ocazie și făcut și un anunț important! Totul în prezența lui Mihai Covaliu, președintele COSR!

Voi candida pentru funcția de vicepreședinte al COSR! Nu cred că a fost un moment anume în care m-am hotărât, cred că este un lucru normal, sper să continui drumul alături de o echipă bună, tânără, o echipă cu entuziast, o echipă care a făcut multe în acești 4 ani. Nu cred că este vorba despre o hotărâre, este vorba despre o continuare a unui drum și a unei munci” – Alexandru Dedu.

 Adunarea Generală de Alegeri la COSR va avea loc la 24 septembrie 2020, începând cu ora 11,00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani. 

”Nu știm concret când vor începe competițiile!”

Alexandru Dedu a vorbit și despre problemele de zi cu zi ale federației, dar și despre ultimele noutăți în privința desfășurării competițiilor în luna august.

Rețeta financiară a Federației de Handbal în timpul mandatului său: De când sunt președinte, bugetul federației anual a crescut de vreo două ori și jumătate. Am plecat cu două centre de juniori, unul la fete, unul la băieți și în momentul de față avem 8 centre care presupun costuri, logistică și alte multe lucruri.

Startul sezonului în Liga Florilor, Liga Zimbrilor și  Cupa României FAN Courie: “Nu pot să vorbesc cu certitudine, nu pot să dau o dată, ceea ce pot să spun este că în momentul de față avem un plan foarte clar, avem o dată de începere a competițiilor. Sperăm ca autoritățile să observe că în sporturile de echipă în sală riscurile sunt mici și să ne dea voie să ne desfășurăm activitatea.”

Competițiile de juniori: ”Copiii trebuie să se miște, că și imunitatea asta și puterea de a lupta cu boala vine din sport, vine din mișcare, vine din alimentație corectă. Dacă îi protejăm și îi ținem în casă și nu îi vede soarele sunt pradă ușoară în cazul în care au neșansa să întâlnească virusul”.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here