Olt: Patru gospodării afectate de un incendiu izbucnit în comuna Strejești

0

Joi, 6 august 2020, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Strejești, județul Olt. Ulterior, incendiul s-a extins și la alți trei vecini.

În gospodăria, de la care a izbucnit incendiul, au ars două locuințe și bunurile din interiorul acestora. În cea de-a doua gospodărie, au ars o casă de locuit și bunurile din interiorul acesteia.

La cea de-a treia gospodărie au ars acoperișul casei pe 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară, construită din lemn, electronice și electrocasnice din interiorul acesteia și două anexe gospodărești. În cea de-a patra gospodărie pagubele au fost minime, respectiv doi metri pătrați din acoperișul casei.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, au fost angrenați peste 20 de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime.

Misiunea a durat aproximativ patru ore și a fost coordonată de la fața locului de Locotenent colonel Alin Petrișan, Desemnat Prim Adjunct al Inspectorului Șef al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un televizor lăsat în funcțiune.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here