Pompierii militari au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs în restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea

0

Vineri, 22 martie 2019, în jurul orei 22.00, pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit în restaurantul Queen din Râmnicu Vâlcea.

Pentru stingerea acestuia au intervenit două autospeciale de stingere cu apă. La fața locului s-a deplasat o autospecială SMURD pentru acordarea de ajutor medical eventualelor victime.

Focul s-a manifestat în bucătăria restaurantului, fiind generat de flambarea unor preparate alimentare. La etaj se observau flacări prin luminoare.

Prima intervenție a fost asigurată de personalul de la locul de muncă. Patronul restaurantului Queen s-a urcat pe acoperiș și a acționat cu stingătoare. Până la sosirea pompierilor s-au autoevacuat în jur de 60 de persoane care se aflau în restaurant.

Incendiu a fost lichidat la ora 23.12. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE

Din punct de vedere legal, această unitate de alimentaţie publică era în regulă, atât pe partea de avizare cât şi pe cel al termenului de valabilitate al stingătoarelor folosite la locul intervenţiei. Periodic angajaţii ISU fac verificări în acest sens la toate unităţile economice. În perioada următoare se vor face verificări la unităţile de alimentaţie publică pentru a preveni situaţii de acest gen” – a precizat Octavian Fulger, purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here