Două fete de 16 ani, date dispărute dintr-o casă tip familial din Craiova

0
Ancuța Raluca Alina - Matei Tatiana Andreea

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, minorele Ancuța Raluca Alina, de 16 ani și Matei Tatiana Andreea, de 16 ani, ambele din Craiova au plecat voluntar dintr-o casă tip familial din Craiova, în ziua de 10 august 2020, și nu au mai revenit până în prezent. 

Ancuța Raluca Alina are următoarele semnalmente: înălțime 1,70 metri, greutate 55 kg, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten lung până la nivelul umerilor, nas mediu, ca semne particulare are un tatuaj în formă de zig-zag pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, tricou alb cu imprimeu roșu scurt până în talie iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră. Nu are asupra sa actul de identitate sau bani. 

Matei Tatiana Andreea are următoarele semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 80 kg, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis lung, nu are semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, cămașă albastră cu guler alb fără mânecă iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb cu roșu. Nu are asupra sa actul de identitate sau bani. 

Cele două minore au asupra lor telefoane mobile și fiind contactate de reprezentanții centrului au precizat că nu au fost victimele vreunui infracțiuni însa nu doresc să revină în centru. 

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Informații actualizate

Fetele au fost identificate pe raza Municipiului Craiova de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, fiind încredinţate reprezenţanţilor centrului. Cele în cauză au declarat că nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here