Vâlcea: Dosar penal în cazul unei fetițe de 5 ani, mușcată de câinele vecinei

0
imagine - ARHIVĂ

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea s-a înregistrat, la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 Cod Penal, ca urmare a sesizării făcute la Secția 1 de Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea, de către reprezentantul legal al unui copil.

În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, o fetiță în vârstă de 5 ani, în timp ce se afla în comuna Bujoreni, pe drumul din fața casei, împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele unei vecine.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliție judiciară din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică” – se precizează într-un comunicat de presă emis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here