Ultimele 5 zile de înscrieri la webinarele gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu

0

Profesorii mai au la dispoziție 5 zile pentru a se înscrie la webinarele gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu

Peste 3000 de profesori s-au înscris, până acum, la cea de-a doua serie de webinare organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Webinarele sunt organizate în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali” și vor avea loc în perioada 23 august – 5 septembrie 2020.

Decizia de a organiza o nouă serie de webinare a venit în urma solicitărilor venite din partea profesorilor care au participat la primele 5 webinare, organizate pe platforma online WebDidactica FDVDR, la începutul lunii iunie. Aceștia și-au exprimat dorința de a-și perfecționa competențele digitale și educaționale, în învățământul deschis și la distanță, propunând teme complementare celor cuprinse în prima serie de webinare.

De aceea, temele propuse în noua serie de webinare răspund nevoilor reale ale cadrelor didactice și altor profesioniști din domeniul educației, în condițiile digitalizării sistemului de învățământ si necesitații adaptării la noi mijloace de predare online.

Printre acestea se numără: creșterea eficienței actului didactic și exemple de bune practici, utilizarea unor aplicații educaționale noi, managementul atenției elevilor, brandul personal pentru profesori, interactivitatea lecțiilor desfășurate în mediul online, funcționalitatea și beneficiile unei solutii end-to-end de video-colaborare, atât pentru învățământul la distanță cât și pentru cel digital.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului BucureștiCentrul de Carte Străină Fischer International și Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova.

Înscrierile se vor încheia pe 22 august 2020!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here