Mehedinți: Doi tineri din Malovăț au jefuit o locuință din Zegaia, după care i-au dat foc

0

Miercuri, 19 august 2020, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian au identificat doi bărbați, de 22 respectiv 23 de ani, ambii din comuna Malovăț, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Din probatoriul administrat, polițiștii au stabilit că în noaptea de 28 spre 29 iunie 2020, cei doi tineri ar fi pătruns într-o locuință, de pe raza localității Zegaia, de unde ar fi sustras 6600 lire sterline, 1000 euro, bijuterii din aur și un card bancar, după care au incendiat încăperea.

Polițiștii au pus în aplicare doua mandate de percheziție domiciliară în urma cărora au ridicat mai documente care atestau tranzacții de schimb valutar efectuate după producerea evenimentului iar la una din locuințe au fost identificate bijuteriile din aur.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, cei doi tineri fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere iar astăzi, 20 august 2020, urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunerea corespunzătoare.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției 1 Poliție Rurală Izvoru Barzii, Serviciul Criminalistic și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here