Stagiunea Estivală continuă în Gradina Teatrului Național “Marin Sorescu” Craiova

0
1,2,3… BÉBÉ

Program 25 – 30 august 2020

1,2,3… BÉBÉ

  • 25, 26 august 2020, ora 21:30

O comedie spumoasă scrisă de André Roussin în anul 1951, dar extrem de actuală și azi. Un spectacol plin de neprevăzut și de întorsături de situație.

Ziua în care Charles Jaquet, ministrul Educației, Familiei și Culturii, dușman înfocat al viciului și păcatului, repurtează un succes politic fulminant închizând bordelurile și interzicând avorturile, este și ziua în care ajuns acasă primește lovitură după lovitură, întâi de la fiu, apoi de la soție. Aceștia au să-i comunice niște vești cel puțin șocante!

Cariera sa, viitorul fiului lui și nunta fetiței sale sunt în pericol! Singura sa speranță rămâne ca experimentul bio cu iepuroaică să fie negativ!

Outfitul Șearpelui

  • 27, 28 august 2020, ora 21:30
  • 28 august 2020, ora 21:30 LIVE ONLINE

Un spectacol „poeticoregrafic” bazat pe versurile lui Marius Aldea, versuri care iau pulsul vremurilor noastre, a felurilor prin care individul își caută utilitatea în lumea constrânsă de presiunile caracteristice fiecărei vârste.

Spectacolul prezintă o cronologie a vieții unui bărbat capabil să-și amintească de felul în care gândea în copilărie, o (ne)asumare a condiției sale de adult (i)responsabil, o perpetuă căutare a echilibrului inexistent. Toate aceste frământări sunt expuse privitorului într-o manieră plastică, dinamică, autoironică, în care corpul actorilor redă ceea ce cuvintele pot comunica numai până la un punct.

Profu’ de Religie

  • 29, 30 august 2020, ora 21:30

Credința într-un adevăr unic se sparge în zeci de bucăți. La ora de religie, profesorul le cere elevilor să spună care este definiția adevărului; de aici pornește o adevărată dispută și controversă. Este războiul tuturor contra tuturor.

***

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online de pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet

Prețul biletelor este 25 lei (15 lei redus pentru elevi / studenți / seniori) la Agenția teatrală, și 24 lei pe platforma online.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here