Craiova: Italian cercetat pentru înşelăciune, pus sub control judiciar

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Craiova au depistat 5 persoane bănuite că ar fi înșelat cu peste 1.000.000 de euro mai mulți cumpărători ai unor imobile nou construite.

Miercuri, 23 septembrie 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova și procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova au depistat şi condus la audieri 5 persoane cercetate pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză ar fi indus în eroare şi prejudiciat 24 de persoane la momentul încheierii şi derulării unor antecontracte, acte adiţionale şi contracte de vânzare – cumpărare a unor imobile nou construite, care ar fi fost promise spre vânzare sau înstrăinate către mai mulţi promitenţi – cumpărători sau cumpărători.

Prejudiciul rezultat în urma săvârşirii acestor infracţiuni este de 1.138.770 de euro.

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, de 68 de ani, cetățean italian cu domiciliul în Craiova.

Joi, 24 septembrie 2020, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Dolj, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here