AUSTRIACARD HOLDINGS, Holding al INFORM P. LYKOS SA anunță noul său centru de personalizare din SUA

0

AUSTRIACARD, mereu fidel valorilor sale esențiale și eforturilor continue în furnizarea de soluții în imediata apropiere geografică a locului în care se află clientul, se extinde ca acoperire regională, și se află în poziția plăcută de a anunța deschiderea unui nou centru de personalizare carduri în EatontownNew Jersey, prin parteneriatul filialei sale TAG Systems cu Protec Secure Card.

Realizarea cu succes a unei astfel de investiții este posibilă datorită abilității companiei de a-și realiza impresionantul plan de creștere și strategiei de a oferi clienților săi avantajul competitiv necesar, peste Atlantic.

TAG Systems, filială a AUSTRIACARD, este un furnizor important de carduri bancare, atât pentru băncile de patrimoniu, cât și pentru cele mai competitive bănci din Europa și SUA, și își susține modelul de livrare global, atât pentru clienții existenți, cât și pentru clienții noi.

Oferind o gamă largă de produse și servicii, cum ar fi carduri de contact, carduri de interfață duală, carduri metalice și articole portabile, în combinație cu o gamă largă de tehnici de personalizare, noul centru de personalizare din SUA este un factor cheie pentru succesul său și creșterea continuă în asigurarea de servicii nu doar băncilor mari, cât și celor mici și mijlocii de pe piața SUA, la un nivel superior – serviciu care nu le era disponibil în trecut.

Noul centru de personalizare a obținut toate certificările necesare pentru a fi un furnizor autorizat VISA și MASTERCARD pentru serviciile de personalizare a cardurilor. Certificarea de către aceste organizații, confirmă unul dintre cele mai ridicate niveluri de securitate din industria cardurilor din plastic, iar acest grad de securitate este garantat în fiecare etapă a procesului nostru de producție.

“Industria bancară înțelege că tehnologia cardurilor inteligente este esențială pentru a atinge cel mai înalt nivel de securitate și servicii pentru clienții băncii. În acest scop, AUSTRIACARD, în efortul său de a fi printre companiile de top din industria bancară, își demonstrează în mod activ angajamentul prin realizarea în cel mai scurt timp posibil, a unei investiții atât de importante. Acest centru de personalizare ilustrează faptul că băncile din SUA și Canada se pot baza pe AUSTRIACARD pentru un efort colaborativ de succes pentru a aduce un card de plată inteligent personalizat în mâna fiecărui client “, a declarat Panagiotis Spyropoulos, CEO AUSTRIACARD HOLDINGS. 

***

Despre AUSTRIACARD 

AUSTRIACARD oferă produse și servicii de securitate digitală în domeniul plăților, guvernamental,

documente, transport, e-guvernare și, în general, în cazul în care specificațiile de securitate ridicată ale aplicațiilor microcip sunt necesare. Are 780 de angajați, exportă în 35 de țări și are o poziție de lider în sectorul public și privat din Europa.

AUSTRIACARD este membru al AUSTRIACARD HOLDINGS, grup austriac de IT de înaltă tehnologie specializat în securitate hardware încorporată, cu peste 1.300 de angajaţi și prezență internațională în trei divizii, AUSTRIACARDINFORM și NAUTILUS, ce operează în domeniile securităţii digitale, managementul informaţiei şi IoT, cu o cifră de afaceri totală de 135 de milioane EUR în 2019.

Grupul AUSTRIACARD HOLDINGS are o prezenţă importantă pe piaţa de afaceri europeană, din Marea Britanie până în Grecia și Turcia, cu șase facilități de producție și opt centre de personalizare carduri în Europa, precum și două centre de personalizare suplimentare în America de Sud și SUA, care îi permit să-și deservească clienții, oriunde s-ar afla, în cel mai bun mod posibil.

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita site-ul  www.austriacard.com .

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here