Orașul Corabia lovit de o furtună puternică

0

În noaptea de 29 spre 30 mai 2019, o furtună puternică a făcut ravagii în orașul Corabia. Peste 17 pompieri, cu autospeciale pentru primă intervenție și accesorii specifice, au acționat pe parcursul nopții pentru îndepărtarea efectelor produse de vântul puternic.

Pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 22 de copaci, trei stâlpi de curent electric, un panou publicitar și un acoperiș. Trei autoturisme parcate au fost avariate ușor.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

Concomitent cu misiunile militarilor, echipaje din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia și societății de distribuție a energiei electrice, cu sprijinul structurilor MAI (poliție, jandarmerie, poliție de frontieră), au acționat pentru îndepărtarea efectelor negative.

Din datele transmise de operatorul de energie electrică, șase puncte de transformare au fost afectate, iar aproximativ 25 la sută din consumatorii casnici din orașul Corabia nu sunt alimentați cu energie electrică. Echipele de intervenție se află în teren pentru remedierea situației.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here