Autospeciale noi de intervenţie în dotarea Jandarmeriei Gorj

0
Gorj: Măsuri de ordine şi siguranţă publică dispuse de Bobotează

Intervenţia la solicitările cetăţenilor din zona de responsabilitate a jandarmilor gorjeni va fi realizată MAI bine datorită ultimelor autospeciale marca Dacia Duster şi Logan, repartizate Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj. Astfel, au fost primite un număr de 13 autospeciale Dacia, respectiv 8 Duster şi 5 Logan, care vor fi utilizate de jandarmii gorjeni în misiunile de ordine publică, în mediul urban și rural.

Aceste autospeciale au fost achiziționate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și direcționate către Jandarmeria Română, ulterior repartizate către unităţile din teritoriu.

Autospecialele sunt dotate cu mijloace de semnalizare acustică și vizuală, iar ca noutate, sunt inscripționate modern având aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei, „Lege și ordine”.

După finalizarea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din municipiile Târgu Jiu şi Motru și din localităţile Tg-Cărbuneşti, Bumbeşti-Jiu, Novaci, Rovinari, precum şi la posturile montane de jandarmi din Rânca, Runcu şi Tismana, pentru asigurarea unei mobilități mai eficiente și o mai mare vizibilitate în stradă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here