Olt: Comerț ilegal cu piese auto “second-hand” la Ipotești

0

Joi, 26 noiembrie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, au acţionat pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comerţului cu piese auto “second-hand”, în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române.

Astfel, în urma activităţilor desfășurate, pe raza comunei Ipotești, județul Olt, polițiștii au identificat un bărbat, de 34 ani, din comuna Ipoteşti, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal.

Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România.

Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul reprezentanților Gărzii de Mediu Olt. Toate autoturismele identificate au fost indisponibilizate de către polițiști.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de “evaziune fiscală” și “exercitarea fără drept a unei profesii sau activități”.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here