Dolj: Fără permis și mort de beat la volan, a încercat să scape de polițiști și s-a răsturnat

0

În noaptea de 27 spre 28 noiembrie 2020, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DJ 561, prin Plenița. Întrucât conducătorul nu a oprit și a mărit viteza de deplasare, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

La un moment dat, într-o curbă la dreapta, autoturismul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren agricol. În urma incidentului, șoferul a fost rănit ușor, la fața locului prezentându-se și un echipaj medical.

Astfel, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în persoana unui tânăr de 28 de ani, din comuna Unirea, care nu deținea permis de conducere. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here