Măsuri de prevenire în contextul stării de alertă – 175 societăți comerciale și persoane fizice autorizate, verificate în județul Olt

0

Aproape 250 de polițiști și polițiști locali au acționat în cadrul a 16 acțiuni punctuale, organizate pe raza județului Olt,  în special în localitățile unde rata de infectare cu virusul Covid-19 este mai ridicată.

În ultimele 48 de ore, polițiștii olteni, împreună cu polițiștii locali și celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne au acționat în sistem integrat și au intensificat activitățile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție individuală și a măsurilor specifice implementate de agenții comerciali. Au fost efectuate verificări și în mijloacele de transport în comun, fără a fi neglijate verificările privind respectarea măsurii izolării sau carantinării și respectarea condițiilor de deplasare în intervalul 23:00-05:00.

Aproximativ 1.400 de persoane au fost legitimate și verificate, în ultimele 24 de ore, iar în cadrul activităților, polițiștii olteni au controlat 295 de mijloace de transport persoane.

Au fost verificate 175 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea condiţiilor de organizare, a măsurilor de protecție specifice, a condițiilor de funcţionare şi a limitărilor de program.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 170 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34.500 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

***

Polițiștii olteni recomandă cetăţenilor să conștientizeze importanţa măsurilor de protecţie şi să contribuie la efortul comun pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus, prin respectarea acestora.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here