Fundația Alex Tache vă invită la Povestea Brazilor cu Dar – eveniment organizat online

0
Fundatia Alex Tache va invita la Povestea Brazilor cu Dar eveniment organizat online
„Lucrurile mari au începuturi mici” – Prometheus

Fundația Alex Tache, în data de 13 decembrie 2020, organizează cea de-a II -a ediție a evenimentului „Povestea brazilor cu dar”, care este mai mult decât un eveniment, este un exemplu despre puterea lui „Împreună”, un „Mulțumesc” peste timp, adresat fiecărui participant care va contribui la construirea Casei NEST unde copiii să aibă o viață normală.

Crăciunul înseamnă acasă, o casă unde 12 copii se vor putea ține de mână, în jurul unui brad care le va aminti mereu de gestul ce le-a dăruit, într-o seară de decembrie, credința în minuni devenite realitate, în speranța unui viitor mai bun și în oameni speciali care schimbă destine.

Vă invităm pe fiecare dintre voi să împodobiți bradul copiilor fără cămin, cu o faptă bună, pe care să o puneți sub cetina sărbătorilor care urmează.

În vederea susținerii Proiectului Casa NEST, în sprijinul Fundației Alex Tache, s-au alăturat celebrități care au creat brazi de Crăciun nonconformiști ce urmează să fie licitați în cadrul evenimentului „Povestea brazilor cu dar”.

Licitația se desfășoară în două etape: OFFLINE și ONLINE

OFFLINE – Începând cu data de 8 decembrie – ora 20:00, până duminică 13 decembrie – ora 12:00, puteți licita accesând linkul https://fundatiaalextache.ro/pbd2020. Regăsiți instrucțiunile de participare pe site.

ONLINE – Duminică, 13 decembrie ora 18:00, pe pagina de facebook Fundația Alex Tache (https://m.facebook.com/FundatiaAlexTache) se vor adjudeca cele 13 creații ale anului 2020 la Povestea Brazilor cu Dar. Prețul de pornire pentru licitația live este valoarea ultimei oferte din licitația online.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here