Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu

0
Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu

Peste 15 cursuri noi se adaugă curriculei deja existente

Au început înscrierile pentru noua serie de cursuri gratuite desfășurate pe platforma de e-larning a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, #ȘcoalaFDVDR. Peste 15 cursuri noi se adaugă curriculei educaționale, pe lângă cursurile aflate în desfășurare, pe parcursul întregului an educațional.

Copiii și tinerii din întreaga țară, din Republica Moldova, dar și din Diaspora, care își doresc să facă performanță, vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea abilităților esențiale în diverse domenii, pe imaginație, creativitate și pe dezvoltarea gândirii critice.

Portofoliul de cursuri acoperă o gamă largă de domenii, de la științe la artă, matematică sau informatică, la programe de dezvoltare personală, emoțională și vocațională, menite să ajute la o dezvoltare armonioasă și completă a talentului, aptitudinilor și personalității copiilor și tinerilor care participă la acest program.

Printre cursurile noi se numără: curs de Biologie pentru copii, curs de Informatică – pregătire pentru competiții, curs Libertatea în Drepturi, curs Economy – Learn & Go, curs de Inteligență Artificială.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITLevelGrECoMGT EducationalITC EdustemWalnut WisdomIQ Economy Club, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile se vor încheia pe 31 ianuarie 2021, iar cursurile vor începe pe 8 februarie 2021. Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 25 ani.

Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here