Braconier din Calafat reținut de polițiști

0
Braconier din Calafat reținut de polițiștii

Miercuri, 10 martie 2021, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 62 de ani, din Calafat, satul Ciupercenii Vechi, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi braconaj piscicol. 

Marți, 9 martie 2021, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, unde au fost identificate o armă de tir, cartuşe neletale fără glonţ, un dispozitiv tip harpon, cu patru săgeţi metalice confecţionate artizanal, 3 setci monofilament, o cutie metalică în interiorul căreia era muniţie aferentă mai multor tipuri de armă şi o capsă tip pistol asumator, un pistol cu gaze, o puşcă neletală, o puşcă dezmembrată, precum şi mai multe cutii care conţineau în total 469 diaboluri.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj piscicol, cercetările desfăşurandu-se sub supravegherea Parchetului de pe langă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here