Jandarmeria Olt: 171 de stejari pentru România

0
Jandarmeria Olt 171 de stejari pentru Romania

Cu ocazia împlinirii a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt se alătură celei mai ample campanii de plantare derulată la nivel național de unitățile de jandarmi. 

Activitatea  se desfășoară în parteneriat și cu sprijinul Direcției Silvice Olt – Ocolul Silvic Balș, care a oferit cu titlu gratuit stejarii plantați în această zi.

Au fost plantați 171 de puieți de stejari, câte unul pentru fiecare an de existență a armei, în zona pădurii Oboga, județul Olt.

Această acțiune are ca scop încurajarea plantării arborilor și asigurarea protecției și conservării fondului silvic și a mediului.

Credem în puterea exemplului și că împreună putem face mai mult pentru protejarea naturii și pentru a contribui la îmbunătățirea vieții.

Pe această cale, mulțumim celor care ne-au susținut în această campanie și care încurajează ca fiecare om să-și aducă aportul prin acțiuni de ecologizare:

  • Constantina DIȚĂ, sportiva care a intrat în istoria atletismului românesc, fiind prima româncă câștigătoare a probei de maraton, la Beijing, în anul 2008;
  • Emilia DOROBANȚU, solista cu vocea de aur a Olteniei, considerată urmașa Mariei Tănase.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here