Bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2021 al Municipiului Craiova, în dezbatere publică

0

Primăria Craiova invită cetățenii municipiului să participe la o dezbatere publică având ca subiect prezentarea ”Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Craiova pe anul 2021”, ce va fi organizată online vineri, 09.04.2021, ora 12:00 și care va putea fi urmărită de toți cei interesați pe canalul de Youtube al Primăriei Municipiului Craiova.

Proiectul de hotărâre al ”Bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Craiova pe anul 2021” se află în consultare publică din data de 24.03.2021, iar cetățenii care au întrebări, propuneri sau sugestii pe marginea acestuia le mai pot transmite autorităților locale până vineri, 09 aprilie, ora 09.00, completând formularul online dedicat consultării publice de pe site-ul instituției: www.primariacraiova.ro, la rubrica ”Proiecte de acte normative supuse consultării”.

În cadrul dezbaterii publice organizată online vineri, 09 aprilie, ora 12.00, primarul Lia-Olguța Vasilescu va răspunde întrebărilor / propunerilor / sugestiilor transmise de societatea civilă.

Având în vedere contextul epidemiologic actual al pandemiei cu coronavirus și măsurile reglementate la nivel național și local, dezbaterea publică din acest an nu poate fi organizată cu accesul fizic al cetățenilor. Oricine va dori însă să participe la dezbatere, se va putea conecta online pe linkul mai sus menționat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here