Meciurile preferate la Campionatul European de Fotbal 2021 în direct pe terasa Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Între 11 iunie – 11 iulie 2021, cele mai importante meciuri de fotbal din 2021 vin în direct pe terasa Shopping City Râmnicu Vâlcea

Cele mai importante meciuri de fotbal ale anului, așteptate cu emoție de suporteri, se apropie cu pași repezi, iar Shopping City Râmnicu Vâlcea a pregătit cadrul perfect pentru o experiență de vizionare în deplină siguranță. Între 11 iunie – 11 iulie 2021, pasionații de fotbal sunt așteptați la terasa Shopping City Râmnicu Vâlcea de la nivelul 1, unde vor putea urmări în direct cele mai tari meciuri ale anului, pe un ecran uriaș. Meciurile vor fi difuzate zilnic, conform programului oficial al competiției sportive, în trei intervale orare: de la orele 16.00, 19.00 și 22.00, iar accesul este gratuit.

Programul complet al difuzării meciurilor de fotbal poate fi consultat pe site-ul Centrului Comercial https://shoppingcityramnicuvalcea.ro Vizionările se vor face în aer liber, în condiții de deplină siguranță, iar vizitatorii se vor putea relaxa alături de prieteni, savurând preparatele favorite de la restaurantele și cafenelele din centrul comercial.

Shopping City Râmnicu Vâlcea susține evenimentele importante din comunitate și pune la dispoziția vizitatorilor experiențe cât mai plăcute și mai sigure. Mai mult, suporterii vor fi întâmpinați cu surprize și premii – premii instant si premiul cel mare – o masă de Foosball, prin tragere la sorți, la finalizarea campionatului.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Râmnicu Vâlcea controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Râmnicu Vâlcea: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Râmnicu Vâlcea a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here