Măsuri de ordine asigurate la Campionatul de Slalom și Îndemânare Auto Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul Rutier, sprijiniți de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, de lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea și din cadrul Poliției Locale au fost prezenți în zilele de 19 și 20 iunie 2021 în Râmnicu Vâlcea pentru asigurarea ordinii și liniștii publice la Campionatul Național de Super Slalom și Îndemânare Auto Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au fost prezenți și au acționat la fiecare etapă a concursului, desfășurând activități preventive și informative privind siguranța rutieră, prevenirea accidentelor rutiere soldate cu victime omenești și asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii rutieri încurajează astfel de evenimente cu precizarea că desfășurarea concursurilor auto-moto trebuie să facă într-un cadru organizat, pe circuite/trasee în afara drumului public, întrecerile neautorizate pe drumurile publice constituie infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii au verificat circuitul împreună cu cei de la Safety Moto Bike și cu organizatorul evenimentului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here