107 sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii mehedințeni în cadrul unei acțiuni desfășurate în sistem integrat

0

Duminică, 1 august 2021, în intervalul orar 7.00 – 9.00, polițiștii mehedințeni, în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Dolj și Gorj, au desfășurat o acțiune, în sistem integrat, cu efective mărite, pe principalele artere din județ.

Obiectivul activității a vizat atât prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză, prevenirea și combaterea încălcării altor prevederi ale legislației privind circulaţia pe drumurile publice cât și combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor, de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

La acțiune au participat 38 de polițiști de la rutieră, cu 19 autospeciale dotate cu echipamente video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare.

Echipele de control au fost prezente atât pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat cât și pe arterele rutiere cu un trafic substanțial generat de tranzitul autovehiculelor. Totodată, polițiștii au fost prezenți pe drumurile naționale din nordul județului Mehedinți, care converg către zonele de agrement.

Ca urmare a abaterilor constate, au fost aplicate 107 sancțiuni contravenționale.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here