Ce brăţări să oferi unui bărbat

0

Când vine vorba de cadouri, nu trebuie să uităm faptul că şi bărbaţii merită să fie răsfăţaţi cu cadouri, astfel încât să se simtă iubiţi şi apreciaţi. Contrar părerilor, nu este atât de greu să oferi cadouri unui bărbat, dacă ştii să optezi pentru cadouri de calitate premium, care să iasă în evidenţă. De exemplu, ştiaţi că şi bărbaţilor le place să poarte bijuterii şi accesorii fashion, în ton cu stilul vestimentar personal? Dacă optezi pentru astfel de cadouri, iată ce poţi să alegi astfel încât bărbatul să aprecieze la maxim efortul tău, ca să poţi să te bucuri alături de el de propria lui fericire, pe care personal i-ai adus-o prin prisma acestor cadouri.

1) Ca primă opţiune de cadou, pentru un bărbat matur, care ştie cum să îşi gestioneze timpul astfel încât să fie şi productiv, dar să aibe şi viaţa socială activă, atunci trebuie musai să îi oferi un dar la fel de practic. Orientează-te, aşadar, către ceasuri pentru bărbaţi! Găseşti o mulţime de modele dacă accesezi acest link: https://www.hypnotica.ro/bratari/barbati. Ceasul de mână poate fi purtat de către bărbat, în funcţie de modelul acestuia, atât la ţinutele casual, de zi, cât şi la ţinute office, business, în care ţinuta necesită o anumită conduită, dar şi la evenimente speciale, precum nunţi, aniversări, botezuri şi aşa mai departe. Optează pentru modelul care ştii că i-ar plăcea bărbatului special din viaţa ta şi achiziţionează-l fără frici sau regrete – cu siguranţă va fi apreciat gestul şi cadoul pe care l-ai ales personal şi complimentele la adresa ta nu vor întârzia să apară (iar bărbaţii sunt foarte buni la a face complimente).

2) Alege bijuterii masculine pe măsură. Cel mai des, bărbaţii poartă inele, aşadar poţi să alegi unul sau mai multe şi să i le faci cadou. Alege inelele doar dacă ştii că îi plac aceste accesorii, pentru că nu toţi bărbaţii îşi bat capul să poarte zilnic inele. Ghiulurile sunt la mare căutare, în special în sfera business, pentru că oferă bărbatului antreprenor un aer impunător, demn de un adevărat lider care ştie cum se fac afacerile. Merită să încerci şi această variantă, dacă pe prima deja ai pus-o în aplicare.

3) Dacă nu vrei să te orientezi către ceasuri sau bijuterii, rămâi atunci tot în sfera cadourilor practice. Bărbatul tău este un bărbat de casă? Îi plac treburile gospodăreşti ce ţin de capacităţile sale? Ce-ar fi să îi oferi în dar o trusă de scule complete, care să cuprindă tot ce i-ar trebui unui bărbat pentru a repara o chiuvetă, un robinet stricat, o balama care scârţâie şi aşa mai departe. Dacă vrei să mergi puţin mai departe, atunci optează pentru scule electrice: bormaşină, maşină de tuns gazonul, baterie externă pentru maşină şi alte exemple de acest fel.

4) Bărbaţii sunt fiinţe practice, în special când vine vorba de posesiunile lor materiale, aşa că poţi să îl surprinzi oferindu-i un detailing interior şi exterior complet al maşinii! Este un cadou mai costisitor, dar dacă eşti dispusă să oferi aceşti bani pentru astfel de servicii, trebuie să ştii că acest gest nu va fi în van! Maşina este o posesiune foarte importantă, pe care toţi bărbaţii pun mare preţ, deoarece cu aceasta îşi fac ei treaba zi de zi – este obiectul care îi transportă rapid şi în confort către destinaţiile dorite, aşa că sigur vor fi mai mult decât entuziasmaţi şi fericiţi să constate că femeia de lângă ei ţine cont de posesiune lor şi, mai mult decât atât, se îngrijesc de ele. Este un mod rapid, sigur şi eficient de a-ţi face bărbatul fericit, cu siguranţă merită să îi faci un astfel de cadou cel puţin o dată în viaţă, măcar ca să îi vezi reacţia de pură fericire.

5) Oferă-i în dar o vacanţă în doi, binemeritată. Da, şi bărbaţii merită să primească vacanţă în dar, pentru că şi aceştia muncesc mult pentru a-şi întreţine familia. O escapadă în doi, într-un loc exotic, cu siguranţă vă va prinde bine. Optează pentru vacanţe off – season dacă vrei să faci şi ceva economii la bani – experienţa va fi la fel de plăcută, dacă nu chiar mai bine (pentru că veţi evita aglomeraţiile clasice, care se fac atunci când majoritatea oamenilor îşi iau concediu de odihnă).

Pentru a avea alături un bărbat fericit, nu uita să îl apreciezi la adevăratul lui potenţial, pentru că şi ei simt nevoia de o astfel de apreciere din partea femeilor, chiar dacă nu recunosc direct acest lucru. Bărbaţii simt nevoia să protejeze femeia, să îi ofere siguranţă şi confort în cămin, aşadar nu ezita să îl complimentezi ori de câte ori ai ocazia. De exemplu, complimentează-i ţinuta, parfumul, comportamentul, dar spune-i vorbe de încurajare şi atunci când se ocupă cu treburi casnice de bărbaţi, cum ar fi atunci când tunde gazonul din curte, când asamblează mobila nouă pe care ai comandat-o recent, când îţi deschide borcanul cu murături care pare strâns la manivelă şi tot aşa.

Pe lângă aceste cadouri materiale şi aprecierea reciprocă, nu uita faptul că cel mai important aspect într-o relaţie o reprezintă înţelegerea şi comunicarea. Dacă vreţi să fiţi mereu fericiţi, învăţaţi să vă ascultaţi unul pe celălalt, să nu vă aduceţi reproşuri atunci când faceţi ceva greşit, ci să vă corectaţi comportamentul ca adulţii, să fiţi un ajutor reciproc unul pentru celălalt. Ţinând cont de aceste aspecte, relaţia va devenii din ce în ce mai închegată, iubirea va creşte de la o zi la alta, iar respectul se va solidifica şi va căpăta dimensiuni enorme în ceea ce vă priveşte.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here