Măsuri de ordine publică la meciul dintre CS Gilortul Târgu Cărbunești și CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu

0

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, începând cu ora 17.00 jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la Stadionul “Cristinel Răducan din Târgu Cărbunești pe timpul desfăşurării meciului de fotbal disputat între echipele CS Gilortul Târgu Cărbuneștiși CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, din cadrul campionatului Ligii a 3-a de fotbal.

Măsurile de ordine și siguranță în stadion vor fi asigurate de organizator prin Poliția Locală a orașului Târgu Cărbunești.

Având în vedere condițiile legale privind desfășurarea evenimentelor sportive pe timp de pandemie de COVID–19, pentru a asista din tribune la acest meci de fotbal, spectatorii trebuie să respecte regulile impuse de legislația în vigoare și de organizator.

Jandarmii gorjeni vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în zona apropiată şi imediată a stadionului din localitatea Târgu Cărbunești, în scopul prevenirii oricăror incidente care ar putea să afecteze climatul de ordine şi siguranţă și vor relaţiona cu organizatorul meciului de fotbal.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here