Doi polițiști au evitat un dezastru după ce au forțat ușa unui apartament din Drobeta Turnu Severin

0

Intervenție contracronometru, în cursul zilei de 21 septembrie 2021, pentru doi polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Municipiului Drobeta Turnu Severin, care în timp ce se aflau în echipajul de Poliție, pe bulevardul Carol I, au observat că de la etajul 3 al unui bloc, se observă fum pe geamul de la balcon.

De îndată, polițiștii s-au îndreptat către scara blocului, au ajuns la ușa imobilului respectiv, iar după numeroase încercări de a pătrunde în imobil, au luat decizia de a forța ușa de acces și de a pătrunde în locuință, întrucât nimeni nu a răspuns la solicitările acestora.

Când au pătruns în imobil au identificat și stins imediat sursa de foc, provenită de la niște lumânări lăsate nesupravegheate, care erau poziționate lângă două butelii cu gaz, iar într o altă încăpere au identificat și proprietara apartamentului, o femeie de 66 de ani, care a fost luată prin surprindere, întrucât nu avea cunoștință că focul lăsat nesupravegheat începuse să se extindă la obiecte textile.

Femeia a mulțumit polițiștilor, pentru că au reușit să evite un dezastru.

Faptele bune se fac în tăcere. Câteodată, zicem noi, ele trebuie sa fie și cunoscute. Și nu căutăm să defilăm cu ele, ci doar ne mândrim cu colegii și încercăm, ca de fiecare dată să dăm un exemplu!” – a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspector principal de poliţie Andreea Rădoi.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here