Echipamente noi, achiziționate cu fonduri europene, au ajuns la Compania de Apă Oltenia

0

Echipamente noi achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia

Luni, 27 septembrie 2021, Compania de Apă Oltenia a recepționat trei noi utilaje achiziționate în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre trei excavatoare pe șenile, 25 CP, care au fost livrate în cadrul Contractului DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente. Excavatoarele au fost testate, îndeplinind parametrii stabiliți prin contract.

Contractul DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de SC GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS SRL, la o valoare de 3.770.952,00 Lei (fără TVA), iar societatea câștigătoare urmează să mai livreze alte cinci excavatoare pe pneuri 45 CP și o macara de 18 tone, până la sfârșitul lunii octombrie, conform graficului de livrare.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

***

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here