Prima Cupă a României la Padbol

0

Padbol, cel mai nou, dinamic și modern sport din România, debutat în urma cu 5 ani, organizează și totodată sarbătorește pe 1-2 octombrie 2021 Prima Cupa a Romaniei!

Sărbătorește, deoarece Cupa României la Padbol nu reprezintă doar o competiție și un spectacol sportiv, ci și o încununare a dezvoltării padbol în România, care a ajuns în acest an să fie practicat pe cele peste 30 de terenuri din 17 orașe.

Evenimentul va putea fi urmărit din tribunele Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu”, vineri, 1 octombrie, între orele 10:00-18:00 și sâmbătă, 2 octombrie, între orele 9:00-15:00. Cei care nu au posibilitatea să simtă îndeaproape dinamismul jocului de padbol, pot urmări în direct pe  pagina de facebook Padbol Romania meciurile fazelor finale sambata, 2 octombrie, între orele 9:00-15:00.

Spectacol în terenul de padbol, așa caracterizăm cele doua zile competiționale! La fel ca și în circuitul Romanian Padbol Tour, la Prima Cupă a României vor participa foști sau actuali jucători de fotbal din Liga 1, precum și alti foști sportivi. Pretendente la titlul de Campioană a României sunt echipele lui Mihai Roman (jucătorul Universității Craiova), alături de Laurențiu Dinuică, cea a lui Olivian Surugiu (fost jucător al Universitații Craiova) alături de Victoraș Popescu, ambele reprezentând clubul Flux Arena Craiova. Foarte aproape însă sunt și echipele Deaconescu Gabriel/Paciucă Andrei- Padbol Arena București (vicecampioni RPT) și Turnea Gabriel/Vrabie Mugurel, campionii de la Giurgiu (de trei ori locul trei pe podiumul RPT).

C.S.N. “Lia Manoliu” nu sunt la primul eveniment găzduit, ci au fost gazda primitoare și a altor evenimente marca Padbol Romănia. Cel mai important a fost European Padbol Tour, organizat de Asociația Română de Padbol chiar la inaugurarea acestor terenuri, la sfarșitul lunii august 2019.

Cupa României la Padbol este organizată de Asociația Română de Padbol, avand ca parteneri Padbol RomaniaCSN Lia ManoliuAlexandrion GroupSC Max EstateTrattoria MonzaSenseBall , ESX-Abonamente Săli.

Partenerii media ai Primei Cupe a Romaniei la Padbol sunt Metropola TV și Sport Total FM.

Mai multe despre noul sport pe www.padbol.ro

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here