Bugetul UE pentru 2018 se concentrează asupra creării de locuri de muncă, securității și controlului migrației

0

Parlamentul European votează un pachet de măsuri pentru a promova utilizarea energiei regenerabile în Uniunea Europeană, precum și o strategie de susținere a participării persoanelor cu dizabilități la viața publică. Sunt discutate subiecte de larg interes, precum utilizarea fosfaților în carnea pentru kebab și bugetul Uniunii pe anul următor.

În a doua sesiune plenară din noiembrie Parlamentul European votează bugetul Uniunii Europene pentru 2018, un buget ce se concentrează asupra creării de locuri de muncă, securității și controlului migrației.

Parlamentarii votează măsuri pentru încurajarea utilizării energiei regenerabile. Doresc să promoveze auto-consumul, comunitățile care utilizează energia regenerabilă și sistemele centralizate de încălzire și aer condiționat.

Implementarea unei strategii europene pentru persoanele cu handicap este supusă dezbaterii. Scopul său este acela de a permite persoanelor cu dizabilități să participe la activitățile societății, fără bariere sociale sau de mediu.

Parlamentarii își pot exercita dreptul de veto împotriva legii care permite utilizarea fosfaților în carnea pentru kebab. Argumentul este inexistența unei nevoi dovedite.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here