Scandal violent pe o stradă din Caracal – patru bărbați reținuți de polițiști

0
Foto: ARHIVĂ

În noaptea de 18 spre 19 februarie 2022, polițiștii Poliției Municipiului Caracal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut 4 bărbați bănuiți de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Vineri, 18 februarie 2022, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Caracal, în trafic, are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că doi bărbați, aflați într-un autoturism, ar fi fost blocați în trafic de un alt autoturism, din care ar fi coborât mai multe persoane, ulterior pasagerul autoturismului blocat în trafic, respectiv un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost luat la bătaie, de un tânăr, în vârstă de 23 de ani și de alte persoane neidentificate. Totodată, au fost provocate distrugeri și autoturismului în care cei doi bărbați se aflau.

Bărbatul de 34 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

În urma activităților specifice, polițiștii au identificat alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 30 de ani, bănuiți de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

În continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor patru bărbați a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe numele celor patru bărbați, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here