Craiova: Tâlhari depistați după ce au vrut să fugă de mâna legii – VIDEO

0

Duminică, 6 martie 2022, poliţiştii au reţinut un tânăr de 27 de ani şi în cursul zilei de 7 martie au reținut un alt tânăr, de 22 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de poliţişti, în cadrul unui dosar penal, întocmit la data de 4 martie 2022, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, a reieşit că tinerii, în cursul aceleiaşi zile, au abordat un alt tânăr, de 29 de ani, din Craiova, care se deplasa pe strada Prelungirea Bechetului cu autoturismul proprietate, iar după o înțelegere prealabilă, au mers împreună în cartierul Făcăi, unde, prin acte de violenţă, l-au deposedat de mai multe bunuri, creându-i un prejudiciu de aproximativ 8800 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, cei doi agresori au fost identificaţi. Aceștia se sustrăgeau de la cercetări, în vederea administrării probatoriului şi luării măsurilor care se impun.

Astfel, la data de 6 martie 2022, tânărul de 27 de ani a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind reţinut, pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

În seara zilei de 6 spre 7 martie 2022, tânărul de 22 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră, în Aeroportul Otopeni, fiind ulterior preluat de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here