La Craiova, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, plutonierul adjutant Vîlceleanu Alin a primit “Distincția de serviciu”

0

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, plutonierul adjutant Vîlceleanu Alin a primit “Distincția de serviciu”, acordată de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, pentru îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate.

Vîlceleanu Alin își desfășoară activitatea în Jandarmerie de peste 18 ani și mereu a dat dovadă  de profesionalism și sprijin pentru cetățeni și colegi.

Implicat și cu un dezvoltat simț civic, atât în misiuni, cât și în timpul liber, a intervenit fără să ezite la salvarea de vieți omenești. Putem aminti acțiunea de salvare a două persoane aflate în stare de inconștiență, din cauza intoxicării cu fum, pe timpul unui incendiu, dar și intervenția, în sprijinul pompierilor, de a evacua copiii și persoanele cu dizabilități dintr-un imobil cuprins de  flăcări.

De asemenea, în timpul liber, a intervenit pentru urmărirea și prinderea unei persoane care furase un portofel cu bani și acte, astfel încât bunurile au fost înapoiate proprietarului.

Vîlceleanu Alin este un om modest, care își face datoria și spune că sprijinul colegilor a contat enorm pentru reușita acestor misiuni.

Felicitări!

GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ „Frații Buzești” CRAIOVA

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here