Profesor din Craiova reținut de polițiști, pentru că ar fi pretins favoruri de natură sexuală unei eleve

0
Profesor din Craiova reținut de polițiști

Luni, 30 mai 2022, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 66 de ani, din Municipiul Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual.

În data de 23 mai 2022, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, de o tânără de 19 ani, elevă în Craiova, cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, profesor, ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătățirii situației școlare la materia pe care o predă.

Joi, 26 mai 2022, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, din Craiova, în urma căreia a fost ridicat telefonul mobil care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii.

În cursul zilei de luni, 30 mai 2022, profesorul a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, iar în urma probatorului administrat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Marți, 31 mai 2022, profesorul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here