Bărbat din Măceșu de Jos, reclamat de soție, arestat pentru că nu a respectat un ordin de protecție

0

Vineri, 24 iunie 2022, polițiștii Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de o femeie din comuna Măceșu de Jos, cu privire la faptul că, soțul său, de 48 de ani, nu a respectat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în cursul zilei de 24 iunie 2022, bărbatul ar fi pătruns în curtea soacrei sale, din comuna Măceșu de Jos, unde locuiește fără forme legale soția acestuia, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, acesta având obligația de a nu a apropia de soția sa la o distanță mai mică de 50 de metri.

De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o pe soția acestuia.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecție, violare de domiciliu și violență în familie, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Totodată, în cursul zilei de 24 iunie 2022, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here